Září 2010

Exclusive: Kat Graham Gives Us Her Pop Culture Predictions

30. září 2010 v 22:20 | Lady McFly |  Interviews Katerina
tvvvvd
Crushable: Sledujete i jiné pořady o upírech jako např. "True Blood"?
Kat: Existují samozřejmě i jiné programy o upírech, ale Upíří deníky jsou jenom jedny. Jsem opravdu závislá na sledování své vlastní show. Jsem celkem fanda herců a spisovatelů, a vlastně celé posádky.

Crushable: Jo, Ian Somerholder je opravdu roztomilý. Na jeho Twitteru se můžeme často dočíst o poškozování životního prostředí a že bychom mu měli zabraňovat.
Kat: Je to opravdu pěkné! Miluje kočky a stromy, a je to prostě skvělý chlap.


Katherine, she's a Man Eater

29. září 2010 v 15:45 | Lady McFly |  Videos
Jelikož už pár dní žádné novinky o TVD nejsou (no možná jsou, ale já jsem je nenašla :D), tak sem přidávám jedno starší video. Je o Katherine a i když ji moc nemusím, tak tohle video je vážně povedené. Takové pohodové :D. Doporučuju se kouknout.
_______________________________________________________________________ 



IVT

29. září 2010 v 10:43 | Lady McFly |  Lady McFly diary
Tak už se z toho stává pomalu zvyk :D. Zase máme počítače a já zase píšu. Teď asi nic nepřidám ,protože máme dělat jakýsi pošahaný rozvrh :/. Jinak bych vám moooc chtěla poděkovat za včerejší návštěvnost, kdy přišlo přes 50 lidí <3. Ještě jednou strašně děkuju :)*.

Zap2it Interview:Taylor Kinney shows his teeth

28. září 2010 v 17:27 | Lady McFly |  Interviews TVD
nina from tvd
Vampire Diaries se chystá představit nový druh "monster" v 2. sezóně. Jak jistě všichni správní fanoušci TVD ví, jde o vlkodlaky. A to konkrétně o Tylera a Lockwoodovu rodinu. Nyní ale, když je jeho otec mrtvý, bude Tyler (Michael Trevino) potřebovat určitou pomoc, skrze prokletí rodiny Lockwoodových. A tak do Mystic Falls přichází velmi atraktivní strýček Mason, v podání Taylora Kinneyho. Proto Zap2it bylo na přehlídce v Atlantě a tohoto sexy vlkodlaka vyzpovídalo. Já vám zde přináším tento rozhovor.

Strýc Mason se ze záčátku zdá být docela klidný, a to zejména ve srovnání s Tylerem, ale hněv je druh tradice rodiny Lockwoodových. Budeme moci vidět Mason ukázat svůj temperament v dohledné době?
Samozřejmě. Mason vyrostl v Mystic Falls, ale odešel asi před vysokou školou, před dosažením dospělosti, ale té dosáhne nyní. ON se učil, jak využít svůj vztek a řešit problémy ve více než přátelském duchu. Vrací se do Mystic Falls kvůli smrti svého bratra, ale zůstane i nadále, protože má určité empatie s Tylerem. Uvědomuje si sebe v Tylerovi a zná prokletí, které je v jejich rodiném "dědictví".

Návštěvnost 20.9. 2010 - 26.9. 2010

27. září 2010 v 21:28 | DeNnuShKa |  Statistic
Pondeli: 17
Utery: 22
Streda: 32
Ctvrtek: 12
Patek: 20
Sobota: 30
Nedele: 21

Celkem: 154

'The Vampire Diaries': Candice Accola bites into a new challenge

26. září 2010 v 16:54 | Lady McFly |  Interviews Candice
icon
Když se "The Vampire Diaries" vrátilo po druhém ročníku, vše bylo soustředěné kolem návratu zlé upírky Katherine (Nina Dobrev). Ale další silný ženský upír se
objevil, když Katherine udusila kamarádku Eleny, Caroline (Candice Accola), která měla v sobě upíří krev. Byla Caroline mrtvá? Stane upírem? Skončí v seriálu? Odpovědi na tyto otázky jsou ano, ano, a naštěstí ne, alespoň prozatím. Jak jsme viděli Caroline objevovat její nové upíří schopnosti a zápasení zvládnout proměnu, bylo zřejmé, že to nebude stejný příběh jako u Vicki Donnovan (Kayla Ewell). Právě o její přeměně a jak ji zvládá poskytla rozhovor, který si můžete přečíst v celém článku.

Kayla Ewell biography

26. září 2010 v 3:01 | DeNnuShKa |  Kayla Ewell biography
Celé jméno: Kayla Noelle Ewell
Povolání: Herečka
Postava: Vicky Donnovan
Datum narození: 27.8.1985
Místo narození: Long Beach, Kalifornie, USA
Znamení: Panna
Výška:

Životopis

Kayla má jednu sestru a dva bratry. Chodila na hodiny tance, zpěvu a hraní. V roce 1999 si jí všiml jeden agent na hodině hraní a požádal ji, aby šla na konkurz.
Poprvé se ukázala v seriálu Freaks and Geeks v roce 2000. Taky hostovala v různých seriálech, jako je The O.C. a Veronica Mars. Zahrála si ve filmu Just My Luck s Lindsay Lohan a Material Girls Haylie Duff.

Kayla je ale hlavně známá díky roli Caitlin Ramirez v telenovele The Bold and the Beautiful a taky díky tomu, že dva a půl roku randila s Kellanem Lutzem.
Ráda maluje, dělá horolezectví, tancuje a surfuje.

Filmografie:

2009 - 2010 - The Vampire Diaries (role: Vicky Donnovan)
2008 - Velký maturitní mejdan (role: Cara)
2006 - Jen trošku štěstí (role: Janet The bank Teller)
2006 - Holky v balíku (role: Fabiella Receptionist)
2004 - Vincentův svět (role: Amy)
2003 - O.C. (role: Casey)
2000 - The Sullivan Sisters (role: Peyton)

Kayla Ewell

25. září 2010 v 17:51 | Lady McFly |  Kayla Ewell
Kayla Ewell





.::Others::.

Ian Somerhalder Heads to Washington Energy Summit

25. září 2010 v 17:17 | Lady McFly |  Interviews Ian
ian
Ačkoli je Ian Somerhalder uprostřed náročného natáčecího harmonogramu pro sezónu dva stanice CW show "The Vampire Diaries," řekl, že si bere den volna - a to pro dobrou věc. Ian jel do Washingtonu, DC, kde tento čtvrtek navštívil Washington Energy Summit.

Ian se setkal se členy obou komor Kongresu, aby diskutovali o důležitosti zelených / alternativních zdrojů energie a technologií. Herec debatoval hlavně o účincích úniku oleje BP a nedávno se spojil s přenosnou energetickou společností Go Green Mobile Power. Když novináři zastihli Iana v předvečer cesty, tak přetékal vzrušením z toho, že bude součástí národní konverzace. A samozřejmě si nemohli odpustit ho vyzpovídat. Proto je v celém článku krátký rozhovor.



The Vampire diaries 2.04 Memory Lane Promo

24. září 2010 v 6:56 | Lady McFly |  Videos
A mám tu další promo, tentokrát 4. dílu s názvem "Memory Lane". Můžeme vidět pár nových scén. Video se mi bohužel podařilo sehnat pouze s dosazenými ruskými titulkami, ale to snad nevadí. A ti kteří umí rusky mají výhodu ;-).



Caroline Forbes

23. září 2010 v 17:27 | DeNnuShKa |  Caroline Forbes
Věk: 17
Druh: Upírka

Životopis

Caroline je optimistická, veselá osoba, která má tak trochu sklon být mrcha. Je hodně soutěživá a neschopná udržet jakékoliv tajemství. Ráda pořádá párty.

Bonnie Bennet

23. září 2010 v 17:19 | DeNnuShKa |  Bonnie Bennet
Věk: 17
Druh: Čarodějka

Životopis

Bonnie je Elenina nejlepší kamarádka už od školky. Když Bonnie zjistí, že je čarodějka, tak jí nechce být, ale později se s tím smíří. Každý den se v čarování zlepšuje a je pořád víc a víc silnější.


Vampire Diaries Featured in This Week’s TV Guide Magazine

22. září 2010 v 20:49 | Lady McFly |  Scans
Opět, The Vampire Diaries vystupuje v aktuálním příštím vydání TV Guide Magazine. Tentokrát nám Ian Somerhalder představoval svou charitativní činnost na podporu v Perském zálivu v průvodci: "What´s wroght watching". Poté je zde krátky rozhovor Williama Kecka s hlavními postavami TVD, jehož překlad naleznete ZDE
A pak konečně, premiéra ve čtvrtek 30.září epizody "Memory Lane".
_______________________________________________________________________ 
  
...

Malese's Videoblog : "Thanks to all my fans"

22. září 2010 v 17:28 | Lady McFly |  Videos
Malese Jow už dříve zveřejnila video,kde děkuje všem svým fanouškum.


Katerina Graham - "Cold Hearted Snake" (Official Music Video)

22. září 2010 v 12:02 | Lady McFly |  Videos
Je zde nový singl od zpěvačky a herečky, představitelky Bonnie Bennetové v TVD
Kateriny Graham. Má název "Cold Hearted Snake". Video můžete najít na YouTube,
ale já osobně jsem ho našla ZDE


IVT...opět

22. září 2010 v 10:40 | Lady McFly |  Lady McFly diary
dm

Jako skoro každý týden se vám hlásím z hodiny IVT. Další dvě poslední hodiny jsme měli mít laborky, ale naše "velmi oblíbená" paní profesorka chybí a tak máme další PC. Tak 3 hodiny počítačů. No slušný. Chtěla jsem zde přidat nějaký článek, ale žádné novinky nejsou :(. Možná se podívám na youtube, kam chodit nesmíme a přidám nějaké video ;).